پرداخت آنلاین قبض تلفن ثابت چه مزیتهایی دارد؟
با پیشرفت علم و دانش بشری، بسیاری از کارها بهصورت اینترنتی و بدون نیاز به حضور فیزیکی قابل انجام شده. یکی از این اقدامات، پرداخت قبض تلفن است. امروزه با افزایش جمعیت و بروز مشکلات دغدغههای مختلف، پرداخت قبضها بهصورت حضوری کار سخت و زمانبری خواهد بود.
البته با جایگزینشدن سامانههای پرداخت آنلاین دیگر نیازی به مراجعه حضوری به ادارات، بانکها و سازمانهای دولتی نخواهید داشت. بلکه تنها با دسترسی به اینترنت، میتوانید در هر ساعتی از شبانهروز، قبضهای خود را بهصورت تکی یا تجمیعی پرداخت کنید. اگر در ارتباط با این نوع پرداخت اطلاعات کافی ندارید، با ما همراه باشید و این روش را بهتر بشناسید.
روشهای پرداخت قبض تلفن ثابت
امروزه روشهای بسیار زیادی وجود دارد که از طریق آنها، میتوانید اقدام به پرداخت قبوضتان کنید. قبض تلفن ثابت، مانند سایر قبضها یک بازه زمانی محدود دارد که باید در این مدت کوتاه اقدام به پرداخت آن کنید؛ چرا که بعد از سپریشدن مدتزمان مشخصشده از طرف شرکت مخابرات، دسترسی تان به شبکه پرداخت قطع میشود. برخی از مهمترین روشهایی که جهت پرداخت قبض تلفن ثابت وجود دارد به شرح زیر است.
پرداخت با موبایل
این روزها اپلیکیشنهای موبایل طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص دادهاند؛ بهگونهای که بهراحتی و تنها با نصب یکی از آنها، میتوانید اقدام به پرداخت آنلاین قبض خود کنید. برای این کار کافی است مراحل زیر را به درستی انجام دهید.
- در ابتدا اقدام به دانلود اپلیکیشن و نصب آن کنید.
- شماره تلفن همراه خود را در برنامه نصبشده وارد کنید.
- خدمات مربوط به تلفن ثابت را انتخاب کنید.
- شماره تلفن ثابت خود را بههمراه کد شهر وارد کنید.
- استعلام قبض تلفن همراه را انتخاب کنید.
- بعد از نمایشدادن جزئیات و مبلغ قبض تلفن ثابت، گزینه پرداخت را انتخاب کنید.
- درگاه پرداخت را انتخاب کنید.
- با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز پویا، قبض را پرداخت کنید.
پرداخت در اپلیکیشن مخابرات
شرکت مخابرات امکان پرداخت قبض تلفن از طریق اپلیکیشنی به اسم «مخابرات من» را برای کاربران خود فراهم کرده است. قبل از ارائه این اپلیکیشن، امکان پرداخت قبوض ازطریق سایت tci.ir بهصورت غیرحضوری ممکن بود؛ اما امروزه با قابلیت نصب اپلیکیشن مخابرات من بر روی گوشی موبایل میتوانید پرداختها را سریعتر و آسانتر پیش ببرید. برای پرداخت آنلاین قبض از طریق مخابرات من باید مراحل زیر را طی کنید:
- اپلیکیشن مخابرات من را دانلود و نصب کنید.
- با وارد کردن شماره تلفن خود و دریافت کد یکبار مصرف، وارد برنامه شوید.
- از قسمت پیشخوان گزینه استعلام و پرداخت قبض را انتخاب کنید.
- با انتخاب یکی از گزینههای قبض پایاندوره یا قبض میاندوره، بدهی خود را مشاهده کنید.
- گزینه پرداخت را انتخاب کنید تا به درگاه بانکی هدایت شوید.
- شماره کارت بانکی و رمز پویا خود را وارد کرده و قبض را پرداخت کنید.
پرداخت با تلفن گویا
حتی در صورت عدم دسترسی به اینترنت، هم قادر به پرداخت قبض تلفن ثابت بهشیوه غیرحضوری خواهید بود. یکی دیگر از راههای پرداخت قبض، استفاده از تلفن گویا است. این روش، پرداخت نسبتبه سایر روشها آسانتر بوده و پیچیدگی کمتری دارد. در این روش میتوانید با شمارهگیری تلفن گویای ۲۰۰۰، قبض تلفن ثابت را دریافت کرده و بدهی آن را پرداخت کنید. برای انجام این کار، باید مراحل زیر را طی کنید:
- ۲۰۰۰ را در تلفن خود شمارهگیری کنید.
- برای استفاده از خدمات غیرحضوری عدد ۱ را شمارهگیری کنید.
- شماره تلفن ثابت خود را بههمراه کد شهرستان وارد کنید.
- برای تایید شماره تلفن همراه، بعد از وارد کردن، گزینه ۱ را انتخاب کنید.
- برای مشاهده قبض میاندوره کلید ۲ و در صورت تمایل به مشاهده قبض پایاندوره عدد ۱ را وارد کنید.
- بعد از اعلام میزان بدهی، جهت وارد شدن به عملیات پرداخت کلید ۱ را وارد کنید.
- در این قسمت با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز پویا، پرداخت آنلاین قبض را انجام دهید.
پرداخت با کد دستوری
یکیدیگر از راهها برای پرداخت قبض تلفن ثابت، استفاده از کدهای دستوری یا ussd است. لازم است بدانید در این روش دیگر نیاز به یک گوشی هوشمند متصل به اینترنت نیست؛ چرا که کلیه مراحل تنها با شمارهگیری کد دستوری تعیین شده، قابل انجام خواهد بود. جهت پرداخت قبوض با استفاده از کد دستوری، مراحل زیر را طی کنید.
- کد دستوری #۵*۳*۷۸۰* را شمارهگیری کنید.
- شماره تلفن ثابت را بههمراه کد شهرستان وارد کنید.
- در این قسمت مبلغ قبض میاندوره و پایاندوره را مشاهده کنید.
- اطلاعات شماره کارت بانکی را وارد کنید.
- با وارد کردن رمز پویا و انتخاب گزینه پرداخت، پرداخت قبض تلفن را انجام دهید.
مزایای پرداخت الکترونیکی قبض تلفن
پرداخت آنلاین قبض مزایای بسیار زیادی دارد که یکی از مهمترین آنها، صرفهجویی در وقت و زمان افراد است. امروزه شما میتوانید بهراحتی و تنها از طریق صفحه موبایل بدهی خود را مشاهده و اقدام به پرداخت آن به شیوه غیرحضوری کنید. از میان دیگر مزایای این نوع پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در روش الکترونیکی، دیگر نیازی به پرداخت در یک مدتزمان مشخص نیست؛ چرا که امکان تسویه بدهی در هر ساعتی از شبانهروز، بهصورت غیرحضوری ممکن است.
- با پیشرفت فناوری و افزایش پرداخت قبض تلفن به شیوههای مختلف مانند استفاده از اپلیکیشنها، کدهای دستوری و نرمافزارها پروتکلهای مختلفی برای حفظ امنیت بهوجود آمده است که این امر از مهمترین مزیتهای این نوع پرداخت محسوب میشود.
- از دیگر مزایای این روش، دسترسی لحظهای به تاریخچه پرداخت و میزان بدهیها است که این امر در بحث مدیریت مالی، کمک شایانی به کاربران میکند.
- ازآنجاییکه در پرداخت الکترونیکی نیازی به حضور هزاران مشترک در شرکت مربوطه نیست؛ لذا این عامل بهصورت قابل توجهی سبب کمشدن ترافیک و آلودگیهای شهری نیز خواهد شد.
- نرمافزارهای الکترونیکی اکولوژیکی هستند؛ یعنی در روند نمایشدادن میزان بدهی تا پرداخت قبض، نیازی به چاپ کاغذ ندارند. از اینرو با استفاده از آنها تا جای ممکن شاهد صرفهجویی در منابع هستیم که این امر نوعی مزیت پرداخت الکترونیکی در سراسر جهان محسوب میشود.
- در این روش امکان ثبت و ذخیره اطلاعات برای کلیه مشترکین وجود دارد که به شما کمک میکند بهراحتی و با دقت بیشتری پرداختهای آینده خود را پیش ببرید.