دنا پلاس | ایران خودرو
دنا پلاس جدید وارد بازار شد | ایران خودرو دنا پلاس جوانان را ساخت
محصول جدید ایران خودرو عرضه می شود.ایران خودرو جوان شد.دنا جوانان و تارای سال ایران خودرو آماده فروش العاده ایران خودرو با رنگ ها و امکانات محبوب عرضه می کند. ایران خودرو بروز می شود.
جزئیات خودروی جدید دنا پلاس جوانان
محصول جدید ایران خودرو عرضه می شود.ایران خودرو جوان شد.دنا جوانان و تارای سال ایران خودرو آماده فروش العاده ایران خودرو با رنگ ها و امکانات محبوب عرضه می کند. ایران خودرو بروز می شود.
شرکت ایران خودرو بهمن ماه سال گذشته خبر از آغاز تولید دنا پلاس جوانان داد. این خودرو نسخه جدیدتری از دنا پلاس قبلی بوده که تغییراتی در مشخصات فنی داشته است.
دنا پلاس جوانان طبق فهرست قیمتی که شرکت ایران خودرو منتشر کرد، حدود ۵۰۳ میلیون تومان قیمتگذاری شده است. این مبلغ، حدود ۱۰۰ میلیون تومان گرانتر از دنا پلاس ۶ دنده دستی و ۴۰ میلیون تومان گرانتر از نسخه توربوشارژ دنده اتوماتیک است.
بنابراین انتظار میرود دنا پلاس جوانان، تفاوت قابلتوجهی با دیگر نسخههای این خودرو داشته باشد.
این خودرو برخلاف دنا پلاس توربوشارژ از پیشرانه EFP بهجای EF7TC استفاده میکند. این پیشرانه جدید علاوهبر زمانبندی متغیر سوپاپها ورودی، به زمانبندی متغیر سوپاپهای خروجی نیز مجهز شده و توانسته بهصورت کلی، 11 اسببخار به قدرت و 25 نیوتنمتر به گشتاور پیشرانه بیافزاید.
این افزایش قدرت در حالتی بهدست آمد که مصرف سوخت، حدود یک لیتر کمتر از دنا پلاس قبلی است.
ایران خودرو
از جمله آپشنها و امکانات رفاهی که قرار است روی دنا پلاس جوانان مشاهده شود، سنسور فشار باد تایرها، سنسور نور و باران، ورود و استارت بدون کلید، سامانه تعویض بهینه دنده، صندوق پران بهوسیله پا و سیستم کنترل پایداری است.
اما نکته مهم، تغییر نکردن ظاهر و داخل این نسخه نسبت به دنا پلاس قبلی است. در واقع شرکت ایران خودرو هیچ تغییری در طراحی این خودرو ایجاد نکرده و مشتریانی که به طراحی اهمیت میدهند، میتوانند با پرداخت مبلغ پایینتر، نسخههای قبلی دنا پلاس را خریداری نمایند.
اما اگر قدرت پیشرانه و آپشنهای بیشتر مدنظرتان باشد، این خودرو تا حدودی میتواند نیاز شما را برآورده سازد.
دنا جوانان با موتور EFP تست شد؛ قویترین خودرو ایرانی زیر فشار
آقای کیانوش پورمجیب، قائم مقام تامین و تولید ایران خودرو،ضمن برشمردن بهبودهای صورت گرفته در دنا جوانان نسبت به نسخه پیشین افزود: دنا با قوای محرکه به روزتر و مصرف سوخت یک لیتر کمتر و مجهز به سامانه برق و الکترونیک متعلق به گروه صنعتی ایران خودرو به تولید انبوه رسیده است. یکی از مزایای سامانه برق و الکترونیک ایران خودرو در تک نود بودن است که تمامی کارکردها توسط یک نود صورت می گیرد که سرعت پردازش توسط این سامانه نسبت به سامانه های پیشین بالاتر، به روزتر و کارآمدتر است، به گونه ای که به راحتی می توان امکانات جدیدی را برای محصولات تعریف و اجرا کرد.
پورمجیب گفت: عمده استانداردهای جدیدی که سازمان استاندارد تکلیف کرده است را در محصولات جدید و به روز شده به کار بردهایم، سامانه های مختلف پایش فشاد باد تایرها، ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، سامانه تعویض بهینه دنده، سنسور نور و باران، کنترل پایداری الکترونیکی، صندوق پران به وسیله پا و ... از جمله این بهبودهاست.
رونمایی دنا پلاس جوانان
به گفته پورمجیب، دنا و تارا استاندارد ایمنی برخورد با عابر پیاده را نیز با موفقیت پشت سر گذاشتهاند. وی تغییرات اعمال شده در محصولات را براساس نتایج نظرسنجی از مشتریان دانست و گفت: گرم کن صندلی، تغییر گرافیک چراغ عقب، جعبه ذخیره کننده برخی محتویات برای صندلی عقب و جلو، تغییر محل کلیدهای شیشه بالابر از کنسول میانی به روی درها از جمله خواسته های مشتریان بوده که در محصولات اعمال شده است.
رونمایی دنا پلاس توربو با موتور EFP
دی 1401: پیشرانه EFP (نسخه ارتقایافته EF7 توربوشارژ) ایرانخودرو به مرحله تولید انبوه رسیده و اکنون این خودروساز، دنا پلاس توربو EFP را با این پیشرانه و امکانات جدید معرفی کرده است. دنا پلاس توربو جدید، از بهمنماه 1401 به تولید انبوه میرسد.
پیشرانه EFP دنا پلاس جدید، حدود 161 تا 165 اسببخار قدرت و 240 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. تفاوتهای این پیشرانه، نسبت به EF7 توربوشارژ، در قسمتهای میل لنگ، یاتاقانها، شاتون، پیستون، میل بادامک، سرسیلندر، منیفولد هوای ورودی، منیفولد دود خروجی، سیستم EMS، توربوشارژ، سیستم خنککننده و ... است.
دنا پلاس توربو جدید
موتور جدید EFP به زمانبندی متغییر سوپاپهای ورودی و خروجی مجهز بوده و برخلاف پیشرانه TC7، به سامانه VVT-i دوگانه تجهیز شده است. طبق اطلاعات موجود، حداکثر گشتاور EFP توربوشارژ، در محدوده RPM بین 1600 تا 4500 در اختیار راننده است و مصرف سوخت بهینه این پیشرانه به 6.8 لیتر به ازای هر صد کیلومتر برای دنا پلاس رسیده است. نسبت تراکم 9.1 برای این پیشرانه اعلام شده و با استاندارد آلایندگی یورو5 دارد.
دنا پلاس توربو EF7P، علاوه بر امکانات قبلی، احتمالا به مواردی مانند سنسور نور، سنسور باران، استارت دکمهای، سنسور باد تایرها، نمایشگر لمسی جدید، اندروید اتو، اپل کار پلی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی و سامانه کنترل پایداری الکتریکی مجهز خواهد بود. سامانه کنترل پایداری در فازهای پایانی به این خودرو اضافه میشود. پیشرانه جدید در مراحل بعدی روی خودروهای تارا و ریرا نیز نصب خواهد شد.