کدخبر: 14281

بهرام رادان| عکس بهرام رادان | بیوگرافی بهرام رادان

بهرام رادان در کنار همسرش | همسر بهرام رادان باردار است؟

بهرام رادان با انتشار عکس هایی در کنار همسرش از گشت و گذارهایشان رونمایی کرد.

بهرام رادان بازیگر معروف سینما ایارن است. بهرام رادان به تازگی به خانمی که ادعا میکند مدل و بلاگر است ازدواج کرده است. بهرام رادان در سریال خانگی جیران ایفای نقش کرده است. بهرام رادان در فیلم های زیادی از جمله بارکد بازی کرده است. اخبار بهرام رادان را با ما دنبال کنید.

بیوگرافی بهرام رادان

بهرام رادان

بهرام رادان در  8 اردیبهشت ماه سال 1358 (28 آوریل 1979)، در تهران متولد شد. او فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد. او دوره بازیگری را در سال 1378 و در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند و در همان سال برای بازی در فیلم شور عشق ساخته نادر مقدس انتخاب شد.

  در اولین حضور سینمایی تنها به واسطه چهره اش شناخته شد:شور عشق اما فیلم به فیلم به دانش سینمایی خود افزود و توانست فوت و فن بازیگری را بیاموزد تا اینکه در چهارمین نقش آفرینی اش کاندید دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما شد:آواز قو. رادان سپس موفق به کسب سیمرغ بلورین نقش اول مرد نیز شد که با انتقاداتی از سوی برخی محافل سینمایی روبرو شد.

تجربه های بهرام رادان

بهرام رادان

 فیلم سربازهای جمعه در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (1382) در بخش بهترین بازیگر نقش دوم زن (مریلا زارعی) سیمرغ بلورین مسابقات را کسب کرده است.همچنین این فیلم در دو بخش بهترین بازیگر نقش دوم مرد (بیژن امکانیان) و بهترین صدابرداری (اسحاق خانزادی) نیز کاندیدا مسابقات بوده است.

هرام رادان به تازگی در فیلم سینمایی آتش بس 2 که ادامه فیلم آتش بس میباشد در کنار میترا حجار به ایفای نقش پرداخت این فیلم همانند سری نخست آن با استقبال خوبی رو برو شد و فروشی میلیاردی داشت.

در خلاصه ی داستان این فیلم آمده است:«یک زوج جوان و تحصیلکرده که عازم سفری به خارج از کشور هستند، پس از سال ها مشاور خانواده ی خود را به طور اتفاقی در فرودگاه ملاقات می کنند و در مدت زمانی که منتظر پرواز خود هستند، اتفاقات سال هایی از زندگی خود را در مدتی که مشاور آن ها در خارج از کشور بود، مرور می کنند.» رادان در یک آلبوم موسیقی تحت عنوان روی دیگر خوانندگی کرده است.

جوایز بهرام رادان

بهرام رادان

نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از پنجمین جشن خانه سینما برای فیلم آواز قو - 1381

برنده تندیس حافظ برای فیلم گاوخونی - 1383

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم برای فیلم سربازهای جمعه- 1382

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای فیلم سنتوری- 1385

نامزد تندیس حافظ برای فیلم سنتوری - 1389

 فیلم شناسی بهرام رادان

بهرام رادان

1379 

شور عشق 

آواز قو 

آبی 

1381 

طلوع تاریک 

ساقی 

1381 

گاوخونی 

عطش 

رز زرد 

1382 

شمعی در باد 

سربازهای جمعه 

گیلانه 

1383 

رستگاری در هشت و بیست دقیقه 

ازدواج صورتی 

1384 

حکم 

تقاطع پدرام 

1385 

خون بازی 

چهارانگشتی 

سنتوری  

1386 

کنعان 

1387 

بی پولی 

کارناوال مرگ 

زادبوم 

راه آبی ابریشم 

تردید 

1388 

تهران 1511 

نقطه بی بازگشت

آدم کش 

1389 

یکی از ما دو نفر 

1390

پل چوبی 

نقش و نگار 

تراژدی

1392

نقشِ نگار

تراژدی

1393

آتش بس 

عصر یخبندان

1394

من ناصر حجازی هستم...

بارکد

بازی های بهرام رادان

بهرام رادان

 بهرام رادان پس از بازی در فیلم های شورعشق و آواز قو در سال 1379 در فیلم سینمای آبی به کارگردانی حمید لبخنده به ایفای نقش پرداخت. داستان آن این است که دختری به نام مهتاب (هدیه تهرانی) با جوانی به نام ارسطو (بهرام رادان) به عمد تصادف می کند و همین تصادف باعث آشنایی و درگیری آنها باهم می شود.

بهرام رادان در سال 1383 با بازی در فیلم سینمایی گاو خونی به کارگردانی و نویسندگی بهروز افخمی و تهیه کنندگی علی معلم بر اساس گاوخونی (رمان) نوشته جعفر مدرس صادقی موفق به کسب تندیس حافظ شد.  گاوخونی داستان کابوس های جوانی را حکایت می کند که خاطرات پدر مرده اش، شهر زادگاهش یعنی اصفهان و رودخانه زاینده رود او را به مرز پریشانی می رساند.

بهرام رادان در فیلم سربازها

بهرام رادان

فیلم سربازهای جمعه به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و تهیه کنندگی مرتضی شایسته ساخته سال 1382 است. بهرام رادان برای بازی در این فیلم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم شد.  این فیلم داستان چند سرباز است که یک روز جمعه به همراه گروهبان خود به شهر می آیند. این روز تعطیل اما برای آنها حوادثی تازه در پی دارد و آنها را به نگاهی دیگر می رساند.

ارسال نظر: