مادر و پدر 12 ساله عجیب ترین ازدواج تاریخ شدند!
مادر بهزاد وقتی که او دو ساله بود برای همیشه بهزاد را نزد پدرش رها می کند و بهزاد در کنار مادر ناتنی و برادر و خواهرهای ناتنی بزرگ می شود.
کوچکترین داماد کرمانی در سن 13 سالگی پدر هم شد .بهزاد کارگر است و به دلیل سن و سال کم و جثه کوچکش به سختی کار پیدا می کند و بسیاری از روزها بی کار است. او و زینب مانند بسیاری دیگر از کسانی که در سنین کم ازدواج می کنند مشکلات بسیاری برای ادامه زندگی دارند. بهزاد 12 سالش بود که با دختر عموی 17 ساله اش زینب ازدواج کرد و آنها صاحب یک فرزند پسر شده اند و حالا بهزاد در 13 سالگی جوان ترین پدر ایران است.
مادر بهزاد وقتی که او دو ساله بود برای همیشه بهزاد را نزد پدرش رها می کند و بهزاد در کنار مادر ناتنی و برادر و خواهرهای ناتنی بزرگ می شود. بهزاد هیچ وقت به مدرسه نرفته و سوادی ندارد و در کودکی سختی های زیادی کشیده است. فقر و فراق مادر و بلوغ زودرس او و نبود پدر زینب در کنار مشکلات خانوادگی باعث می شود که بهزاد و زینب در سنین کودکی با هم ازدواج کنند. بهزاد و همسر و فرزندش اکنون در کنار خانواده زینب در یک پارکینگ در محله ای فقیرنشین در اطراف کرمان زندگی می کنند.
آنها به لحاظ شرایط و امکانات زندگی اوضاع بسیار بدی دارند منطقهای که آنها در آن زندگی می کنند بسیار سرد است و آن ها حتی یک بخاری هم برای گرم کردن خود ندارند. خواهر و برادر زینب هم به دلیل فقر به مدرسه نمی روند.
ازدواج عروس و دامادهای کم سن و سال در جهان روز به روز در حال افزایش است؛ پدیده ای عجیب اما واقعی که تاسف بار است.
متاسفانه در برخی کشورها و جوامع کودک همسری یا ازدواج کودکان رواج بسیاری دارد. در برخی از این جوامع دختران کم سن و سال با مردان دارای سن مناسب، ازدواج می کنند اما معضل تاسف بار و بزرگی که بتازگی به جرگه اتفاقات عجیب دنیای پیرامونمان پیوسته است ازدواج کودکان خردسال با یکدیگر است که در برخی کشورها بیشتر دیده می شود. ازدواج کودکان یکی از اشکال ازدواج اجباری بوده و مصداق نقض حقوق بشر و نمونه ای از خشونت جنسی است. در ادامه این بخش ماجرای ازدواج عروس و دامادهای کم سن و سالی را خواهید خواند که موجب شگفتی شما می شوند. در هندوستان رسم و رسوم عجیبی وجود دارد. یکی از رسومی که در برخی از شهرهای هندوستان مرسوم است، ازدواج کودکان با یکدیگر است.
جالب است بدانید، والدین هندی به دلیل آنکه اقوامشان به خانه آنها نمی آمدند، دختر خود را در 5 سالگی به ازدواج با داماد 9 ساله در آوردند اما خوشبختانه زمان اجرای مراسم اقدام سریع نیروهای پلیس و اعضای حمایت از کودکان منجر به توقف این مراسم شد.
والدین کودک 5 ساله اظهار داشتند که در هند بر اساس یک رسم بعد از فوت یکی از اعضای خانواده، اقوام به خانه فرد فوت شده نمی آیند، تا زمانی که مراسم و جشنی مثل جشن ازدواج در آن خانه برگزار شود. آنها به پلیس گفتند:به تازگی یکی از اعضای خانواده فوت شده و ما هم برای اجرای این رسم و برای آنکه اقوام دوباره به منزل ما بیایند تصمیم گرفتیم جشن ازدواجی برای دخترمان برگزار کنیم.