نوشتن رزومه برای اپلای کانادا
آغاز کار در کانادا میتواند چشماندازی ترسناک برای شما داشته باشد؛ ولی اولین قدم نوشتن یک رزومهی عالی به سبک کانادایی است که به شما در رسیدن به شغل رؤیاییتان کمک خواهد کرد. برای نوشتن چنین رزومهای نکات زیر را دنبال کنید:
- مختصر و مفید بنویسید: هیچ کارفرمایی علاقهای به خواندن بیش از 2 صفحه از CV شما ندارد؛ پس کوتاه و ساده بنویسید و جزییات اضافی را فراموش کنید.
- رزومهی خود را متناسب کنید: هر موقعیت شغلی به دنبال چیزی متفاوت است؛ بنابراین CV شما باید متناسب با هر موقعیت تغییر کند و مهارتهای خاص شما را که دقیقا متناسب با نیازمندیهای آن موقعیت شغلی است پررنگ سازد.
- کلیدواژه به کار ببرید: بیشتر کارفرمایان کار در کانادا تنها نگاهی مروری به CV شما میاندازند، پس بهتر است با عبارات کلیدی که توجه آنها را جلب خواهند کرد، کار را برای ایشان سادهتر کنید. از تیترهایی مانند توانمندیهای برجسته، تجربهی حرفهای، و تحصیلات برای درج نکات اصلی استفاده کنید.
- به قالببندی توجه کنید: یک CV مرتب، واضح و متجانس میتواند بزرگترین شانس شما باشد. دقت کنید که همهی فونتها یکسان باشند، از علائم نگارشی هماهنگ استفاده کرده باشید، و محتوای بیانشده یکدست باشد. مهمترین نکته این است که هیچگونه اشتباه املایی در رزومهی شما وجود نداشته باشد. برای اطمینان میتوانید نوشتهی خود را دوباره بخوانید و پیش از ارسال آن، از شخص دیگری نیز بخواهید تا آن را دوباره بررسی کند.
شما می توانید در مقاله دانستنی های کانادا، اطلاعات بیشتری درباره فرهنگ کسب و کار در کانادا به دست بیاورید
5.کار داوطلبانه یک امتیاز محسوب میشود: کارفرمایان کانادایی علاقهی خاصی دارند که ببینند شما بخشی از زمان خود را به طور داوطلبانه به یک یا دو هدف ارزشمند اختصاص داده اید.
6-. از این کلمات اجتناب کنید: کلمات CV یا رزومه را در بالای صفحه ننویسید.
7.از شبکه های اجتماعی استفاده کنید: کارفرمایان عاشق این هستند که به پروفایلهای شما در شبکههای مجازی سر بزنند، به ویژه صفحهی LinkedIn شما که باید نقاط عطف حرفهای شما را نشان دهد. متأسفانه آنها به چک کردن صفحات شخصی فیسبوک و توییتر شما نیز علاقه دارند؛ پس بهتر است همیشه حواستان به آنچه در این صفحات منتشر کردهاید باشد تا هیچ عکس خجالتآور یا نقلقول خندهداری علیه شما استفاده نشود.
8.درس ایمیل خود را قید کنید: آدرس ایمیل ارتباطی شما باید حرفهای باشد، پس بیخیال اسم مستعار یا آدرسهای خندهدار و بیمعنی شوید. آموزش ساخت ایمیل حرفه ای برای رزومه در این لینک آمده است.
9.ارجاع ندهید: اگر لازم باشد شما مرجعی را معرفی کنید، کارفرما آن را درخواست خواهد کرد.
10. نشان دهید که به دنبال ماندن در شغل و ساختن آیندهی حرفهای خود هستید: بیشتر کارفرمایان به دنبال استخدام افرادی هستند که برای مدت قابل توجهی در شرکتشان بمانند؛ بنابراین در رزومهی خود ذکر نکنید که فقط یک سال برای کار وقت دارید یا دارای ویزای یکسالهی کاری هستید.
با رعایت این 10 نکته، رزومهای به سبک کانادایی خواهید داشت که باعث میشود شما در بین متقاضیان بدرخشید.