کدخبر: 16407

بیماری| بیماری جدید

راه حل موثر برای درمان بیماری ها| بخوانید

براساس طب مکمل، گیاه مریم‌گلی یک گیاه مفید با خواص ضدالتهابی و ضدباکتری است که به مقابله با آکنه‌های ناشی از باکتری‌ها کمک می‌کند.

برای افرادی که دچار «آکنه» هستند مقابله با آن همانند یک جنگ دائمی است. در واقع «آکنه» یکی از مشکلات پوستی اساسی است که بیشتر در دوران نوجوانی و به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد می‌شود.

البته خیلی از افراد بعد از سنین بلوغ نیز همیشه درگیر این مشکل پوستی هستند. با وجود اینکه این روز‌ها دارو‌ها و روش‌های درمانی متعددی برای «آکنه» وجود دارد، اما در عین حال می‌توانید به روش‌های طبیعی و با استفاده از گیاهان نیز با این مشکل مقابله کنید.

گیاهان موثر برای مقابله با «آکنه» را بشناسید

آکنه‌ها بیشتر در ناحیه گونه‌ها، چانه و پیشانی جا خوش می‌کنند. البته ممکن است در بخش‌های دیگر بدن مانند گردن، شانه‌ها و پشت افراد نیز بروز کنند. عوامل متعددی در بروز این مشکل پوستی دخالت دارند که از مهمترین آن‌ها علاوه بر تغییرات هورمونی، می‌توان به تولید بیش از حد سبوم (ماده‌ای چسبناک و چربی که توسط غدد چربی سباسه تولید می شود و در لایه‌های میانی پوست، نزدیک به فولیکول‌های مو قرار می‌گیرد.)، وجود باکتری‌هایی مانند پروپیونی باکتریوم آکنه و آزاد شدن واسطه‌های التهابی اشاره کرد.

خبر خوب اینکه «آکنه» صرفا یک مسئله زیبایی است و مشکلی برای سلامتی محسوب نمی‌شود. در ادامه به ۵ گیاه خوب برای مقابله با این مشکل پوستی اشاره می‌کنیم.

 

گیاه آرنیکا یا همان گل همیشه بهار کوهی

دم‌کرده گل همیشه بهار کوهی یک تونیک ضدالتهاب طبیعی است که باعث کاهش مشکلات پوستی به تمیزی و تسکین پوست کمک می‌کند. علاوه براین، گل همیشه بهار کوهی باعث تنظیم ترشح چربی‌های طبیعی پوست شده و به این ترتیب نیز از بروز جوش‌ها و آکنه‌ها پیشگیری می‌کند.

برای تهیه این تونیک طبیعی به یک لیوان آب (معادل ۲۵۰ میلی‌لیتر) آب و یک قاشق غذاخوری (معادل ۱۰ گرم) گل همیشه بهار نیاز دارید. کافی است آب را بجوشانید و زمانی‌ که به جوش آمد گل‌های همیشه بهار را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و داخل اسپری بریزید و روی مناطقی که دارای آکنه هستند اسپری کنید. نیازی به آبکشی ندارد. این کار را روزانه دو بار انجام دهید.

 

 

ارسال نظر: